Persondata

Sådan behandler vi dine persondata

I henhold til EU’s persondataforordning er JQ Byg A/S forpligtet til at oplyse, hvilke personoplysninger vi gemmer på vores kunder, og hvad vi bruger dem til.
Som udgangspunkt gemmer vi kun almindelige persondata som vi har brug for i forhold til at oprette dig som kunde og administrere kundeforholdet. Når du bliver oprettet som kunde hos JQ Byg A/S, behandler vi som dataansvarlig dine oplysninger iht. persondataforordningen.

 

Data der indsamles for privatkunder:
  • Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse
 
Data der indsamles for erhvervskunder og enkeltmandsvirksomheder:
  • Firmanavn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse
  • Navn, telefonnummer og e-mailadresse på kontaktperson
  • CVR-nummer
  • P-nummer

Navn eller firmanavn anvendes til vores referenceliste på hjemmesiden og på papir til udlevering hos eventuelle kunder, ellers videregives dine personoplysninger ikke til 3. part.

 

Indsigtsret

Som kunde har du ret til indsigt i hvilke data vi gemmer om dig og hvad vi bruger dem til. Henvendelse om indsigt skal ske til:

  • JQ Byg A/S, Mellemvang 10, 4300 Holbæk, CVR 37272248
  • Telefon 20250186
  • E-mail info@jqbyg.dk
 
Sletning af data

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet efter 5 år, eller når garantiforholdet ophører.

 
Godkendelse af håndtering af data

Ved fortsat at være kunde eller oprette dig som kunde hos JQ Byg A/S godkender du vilkårene for håndtering af data.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning på www.datatilsynet.dk.